BIONET - на допомогу тим, хто хоче бути здоровим

(044) 227-19-58
(097)079-38-85
(063)237-88-98
(050)157-99-45
(пусто)
 

Каталог

Блог / Новости

Блог / Новости RSS 2.0

Комплексне застосування продукції Біонет в профілактиці вірусних захворювань в осінньо зимовий період


Давно відомо, що восени та взимку спостерігається сезонне загострення запальних процесів в дихальній системі та шлунково-кишковому тракті людини. Це зв’язано з тим, що в повітрі збільшується кількість вірусів, які передаються повітряно-краплинним шляхом та із зниженням загальнох температури відбувається зниження функціональної активності імунної системи. Для зменшення кількості вірусів та стимуляції імунітету доцільно використовувати озонатор Біонет в приміщеннях, особливо, там де, людина проводить найбільше часу. Вдихання низьких гомеопатичних концентрацій озону та від’ємних аероінів спричиняє посилення функціональної активності клітин імунної системи. Доцільним є використання комплексних фітопрепаратів, які місять природні фітонциди, велику кількість мікроелементів в рідкому вигляді. Найбільшу популярність серед користувачів набув препарат ФІтовіт, який містить екстракти часнику, звіробою , золототисячника та має комплексну протипаразитарну, противірусну та антибактеріальну дію. Рекомендовано вживати щоденно по 12 крапель тричі на день протягом місця.
Достатньо поширеним є зараження паразитарними інвазіями в літній період. В такому випадку, рекомендовано профілактично прийом протипаразитарних фітопрепаратів, які безпечні та не викликають алергічних реакцій та діють на великий спектр паразитів, одночасно покращуючи травлення. Дуже вдалим є поєднання препарату Колонфіт, Чаю та Фруктової клітковини протягом 1 місяця.
При проявах вірусної інфекції діючим універсальним та багатофункціональним препаратом є Еліксир, який можна використовувати для полоскання горла, промивання носа, інгаляцій (при відповідному розведенні 1:2, 1:3 з теплою водою). В його склад входить чебрець, арніка та вітамін С, які забезпечують противірусну, протизапальну та заспокійливу дію на слизову оболонку верхніх дихальних шляхів.
Важливим фактором для підтримання роботи імунної системи є повноцінне забезпечення організму вітамінами та мікроелементами. Найбільш швидку та комплексну дію мають Вітаміни та Оптивіт, які мають у своєму складі легко засвоюванні водорозчинні вітаміни та унікальний склад мікроелементів.
Майже 99 % населенні України мають певну ступінь йододефіциту. З метою повноцінної профілактики йододефіциту найбільш вдалим та безпечним є застосування препарату Синій йод - унікальність рецептури якого, в тому, що всмоктується через слизову оболонку ротової порожнини. Легким тестом для перевірки недостатності йоду є нанесення 2-3 крапель Синього йоду на шкіру долоні, протерши 3-5 разів долоні одну об одну. Відбувається всмоктування йоду через поверхню рук та потові залози та синє забарвлення зникає. Таким простим тетом Ви можете перевірити стан недостатності йоду в організмі та скоректувати його.
Бажаємо Вам бути здоровим та грамотно використовувати препарати для профілактики свого здоров’я. Адже кожна свідома людина знає, що профілактика є дешевшою та простішою ніж лікування захворювань та їх ускладнень.
Лікар- озонотерапевт
Директор медичного центру «Озонові технології» Мельник Валерій Михайлович
Місто Львів


Лідери продажу

© Bionet в Киеве.